Categories
Blog

Få mina erektionsproblem (erektil dysfunktion) att fungera

Få mina erektionsproblem (erektil dysfunktion) att fungera

InnehållsförteckningErektil dysfunktionsvård – faktaErektil dysfunktion – urologi för dummiesHur erektil dysfunktion kan spara tid, stress och pengar.

Detta kan hjälpa till att bestämma eller till och med eliminera underliggande orsaker till din ED.Beroende på dina tecken, troligen källan till ED, blir äldre, etc., kan din läkare föreslå att du har några undersökningar som dessa lätt kan bestå av: Om du har en reducerad libido, eller om du har haft ett tidigare hårbotten trauma, Ed Ed kan faktiskt vara till följd av ett hormonellt problem.

Hur ofta du kan underhålla din penilerektion efter att ha penetrerat din följeslagare. Hur svårt det faktiskt är för dig att bevara din penilerektion för att avsluta sex. Exakt hur vanligt sexuell uppgift är tillfredsställande för dig. Sexual Record Stock för Guy Set av frågor (SHIM) uppsättningen av frågor (Visa “mer granskning” som listas nedan) använder dessa frågor för att ge ett tips om din erektil dysfunktion faktiskt skulle klassificeras som lätt, milt måttlig, måttlig eller till och med extrem.

Ibland används behandling av sexuell aktivitet i tillägg till ett ytterligare behandlingsval. I Storbritannien finns det faktiskt köpa Cialis fyra olika ED -tabletter tillgängliga: du tar en dos innan du tänker älska. De arbetar genom att förbättra blodströmcirkulationen till din penis. De gör detta genom att ha en effekt på C, GMP, den kemikalie som medförs vid utvidgning (utvidga) blodströmkärlen när du är sexuellt väckt till följd av hur de fungerar, dessa läkemedel kallas fosfodiesteras typ 5 (PDE5) hämmare.: ingen av dessa tabletter kommer att orsaka en konstruktion om du inte är intimt väckt.

, eller till och med tillsammans med särskilda problem (som hög blodspänning), kanske inte kan ta ovanstående medicinska mediciner. Inspektera broschyren som levereras med alla slags läkemedel som du tar för att se om Ed är en genomförbar bieffekt.

En förändring av en annan medicinering kan faktiskt vara uppnåelig och förlita sig på vad läkemedlet faktiskt är för. Om dessa ED -surfplattor verkligen inte hjälper efter det kommer du att få rekommendation att se en urologipersonal för mer utvärdering, råd och behandling. Procedurval som då kan tillhandahållas Funktion: Topical Alprodadil kan förskrivas.

Det borde användas 5 till 30 minuter innan du har sex. Detta var faktiskt den vanligaste behandlingen strax innan ED -surfplattor slutade vara på samtal.

Okända fakta om erektil dysfunktion

Till skillnad från med surfplattor händer konstruktionen om du faktiskt är sexuellt stimulerad. Du kan enkelt sätta en liten pellet i slutförandet av bröströret som passerar kissa och också öppnar upp i slutet av penis (urinröret). Pelleten innehåller en identisk medicinering till den som användes för injektionsterapin.

Detta skapar blodström för att lockas in i penis och skapa en penilerektion. När det är upprätt är ett gummiband placerat vid penisens bas för att upprätthålla penilerektionen.

Vårt företag avslöjar vad impotens är, källorna till det, länkarna tillsammans med hjärta såväl som blodcirkulationsförhållanden och också hur man kan lindra det. Erektilproblem (ed), eller till och med erektil dysfunktion, är när en kille har problem som förvärvar eller till och med håller en stark tillräcklig erektion för sex eller till och med annan sexrelaterad uppgift. Det kan vara avtagen till ångest, stress eller överdriven alkoholanvändning.

Vissa mediciner kan leda till impotens, till exempel beta-blockerare och även diuretika (vanligtvis använde sig för att hantera olika hjärtrelaterade tillstånd som hypertoni och även hjärtstopp). Under en penilerektion expanderar kanalerna blod till penis och mycket mer blod flödar in i penis och utlöser det att svälla.

Det ges faktiskt att sexuell aktivitet kan förbättra chansen att du upplever bröstsmärta (angina), och du bör inte ta nitrater (GTN) för att lindra din angina om du har tagit PDE5 -hämmare. De kan tas tillsammans med många mediciner för ditt centrum, men ändå inte nitrater (GTN) eller Nicorandil, som används för att behandla angina.

Tänk på att om du är över 60 eller har en lista över störningar som inkluderar diabetes, har du faktiskt rätt till kostnadsfria recept på NHS (i England – föreskrivna är helt gratis för varje person i Wales, Skottland och Nordirland).

Se denna rapport om erektil dysfunktion (ed): orsaker, behandling och diagnos

Dessutom kan vissa läkemedel för att behandla hög blodströmspänning resultera i ED. Några av de första stadierna av koronar hjärt -kärlsjukdom är endotelial dysfunktion, en sjukdom där blodbåtarna säkert inte kan blåsa upp (öppna) effektivt. Endotelproblem påverkar vanligtvis blodfartygen på penis initialt. I de flesta fall kan ED vara den allra första antydan att en sak faktiskt är fel.

Sedan 1990 -talet har erektionsdysfunktion (ed) erkänts som ett populärt problem. Högre täckningshastigheter, prognos och terapi av ED har drivits bredvid effektiva terapier, direkt till konsumentreklam och testning bredvid hälso- och hälsobehandlingsföretag. Erektil dysfunktion eller tillstånd (ed) är oförmögen att etablera och även hålla en konstruktion för acceptabelt samlag eller uppgift.

Det finns inga identiska kriterier som bestämmer exakt hur konsekvent komplikationerna måste vara och under vilken period det måste faktiskt funnits att tänka på ED. Den diagnostiska och analytiska guideboken för psykologisk störning-5 anger en varaktighet av åtminstone 6 månader i sin mening av ED. Många forskningsstudier fick tillgång till ED -frekvensen.

Studien visade att ED gradvis är populär tillsammans med ålder: ungefär 40% av killarna påverkas på att bli äldre 40 och även nästan 70% av män påverkas faktiskt vid 70 års ålder. Förekomsten av full ED ökade från 5% vid växande äldre 40 till 15% vid åldern 70. Ålder var den variabel som är mest relaterad till ED.

Förekomstinformation behövs för att analysera hot och planera behandling och även undvikande strategier. Massachusetts Research Records rekommenderar att det kommer att finnas cirka 17 781 helt nya fall av ED i Massachusetts samt 617 715 i USA varje år varje år. En mycket större landsomfattande studie, National Health and Wellness samt umgåsundersökning, kollade sexuellt inslag hos män och kvinnor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *